Allidrett på SFO

Idrettselevene på Vg3 er igjen klare for å aktivisere SFO-barn i Rælingen, Lørenskog og Skedsmo kommune!

Informasjon om Koronasmittet medarbeider

I dag, 28.09.20, har skolen mottatt beskjed om at en av skolens ansatte har testet positivt på Covid-19. Siden skolen var stengt forrige uke på grunn av busstreiken, har kommuneoverlegen vurdert at verken elever eller andre ansatte på Rælingen vgs har vært utsatt for smitterisiko. Det er ikke mistanke om pågående smitte på skolen. Kommuneoverlegen vurderer det slik at det ikke er nødvendig å iverksette ytterligere smitteverntiltak.

Regjeringens informasjon til foresatte for elever i vgs

Regjeringen og Viken har laget egne sider som oppdateres med sentral informasjon til foresatte og elever i videregående opplæring.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .

Skolestart august 2020

Elever på Vg1 salg, service og reiseliv, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et brev fredag 14.august eller mandag 17.august med invitasjon til velkomstsamtale med kontaktlærer. Velkomstsamtalene avholdes i løpet av tirsdag 18.8 og onsdag 19.8, og tidspunktet for samtalen opplyses i det tilsendte brevet. Vi ønsker at foresatte blir med til samtalen for at vi skal etablere hjem-skole samarbeid så tidlig som mulig.