Rødt nivå uke 9

Kommuneoverlegen har beslutta at skolen skal organisere undervisningen ut i fra rødt tiltaksnivå ut uke 9.

Utbrudd på Rælingen videregående skole

Den 14.2 fikk fire elever ved Rælingen videregående skole påvist covid19. Til sammen ble 113 elever og 14 lærere satt i karantene. Ytterligere tre elever har nå fått påvist covid19. Analyser av viruset har en mutasjon som gir økt smittsomhet.

Om Smittevern og skoleskyss

Til alle foresatte ved Rælingen vgs. Informasjon fra Ruter:

Viken inviterer til digitalt foreldremøte ang læreplass

Bli med på digitalt foreldremøte for foresatte til søkere til læreplass onsdag 17. februar kl 18.00 og få svar på hvordan vi hjelper elevene med å skaffe læreplasser!

Skolematundersøkelse

Skolematundersøkelsen er en spørreundersøkelse, som skal gjennomføres på videregående skoler i Viken i uke 5-7 . Spørsmålene omhandler blant annet mat- og måltidsvaner, trivsel, konsentrasjon, læring, deg og familien din.

Avlysing av eksamen: – Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.

Bokomtaler fra bibliotekarene

Hege og Elin publiserer med jevne mellomrom bokomtaler via teamskanalen "biblioteket" som elevene på skolen har tilgang til.

Gult nivå fra og med mandag 8.februar

De siste ukene har det vært en nedgang i smittetall på Nedre Romerike. Selv om det har forekommet enkelttilfeller med covid19 blant elever på skolen, har det ikke vært spesielt stor smitte i aldersgruppen 15-19 år generelt.

"Vinter" som tema for variert undervisning

Elevene på Tilrettelagt avdeling gjør mye forskjellig og mye av undervisning er praktisk retta.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.