Husk munnbind på bussen

Ruter minner om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde en meter avstand.

Innsamlingsaksjonen 20.10.2020

Inntektene fra Rælingen vgs sin årlige innsamlingsaksjon går også i år til SOS Barnebyer. På grunn av det akutte behovet for nødhjelp for 7000 barn i Moria-leiren på Lesvos, har elevrådet bestemt at pengene skal gå til arbeidet SOS Barnebyer gjør der.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret 2020/2021

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021. Ingen utenlandsreiser i skoleregi i Viken fylkeskommune ut skoleåret 2020/2021. Trude Rebecha Levare/Viken fylkeskommune

Elev ved Rælingen vgs har påvist covid19

Eleven kan ha vært smittsom da eleven var på skolen i uke 38. Kommuneoverlegen har i samarbeid med rektor gjort en vurdering av situasjonen. Siden smittesituasjonen er over 10 dager tilbake i tid, er det ikke aktuelt at elever eller lærere må være i karantene. Det er heller ikke nødvendig med tiltak på skolens drift eller organisering.

Allidrett på SFO

Idrettselevene på Vg3 er igjen klare for å aktivisere SFO-barn i Rælingen, Lørenskog og Skedsmo kommune!

Informasjon om Koronasmittet medarbeider

I dag, 28.09.20, har skolen mottatt beskjed om at en av skolens ansatte har testet positivt på Covid-19. Siden skolen var stengt forrige uke på grunn av busstreiken, har kommuneoverlegen vurdert at verken elever eller andre ansatte på Rælingen vgs har vært utsatt for smitterisiko. Det er ikke mistanke om pågående smitte på skolen. Kommuneoverlegen vurderer det slik at det ikke er nødvendig å iverksette ytterligere smitteverntiltak.

Regjeringens informasjon til foresatte for elever i vgs

Regjeringen og Viken har laget egne sider som oppdateres med sentral informasjon til foresatte og elever i videregående opplæring.

Skolestart august 2020

Elever på Vg1 salg, service og reiseliv, Vg1 idrettsfag, Vg1 studiespesialisering og Vg2 Service og samferdsel får tilsendt et brev fredag 14.august eller mandag 17.august med invitasjon til velkomstsamtale med kontaktlærer. Velkomstsamtalene avholdes i løpet av tirsdag 18.8 og onsdag 19.8, og tidspunktet for samtalen opplyses i det tilsendte brevet. Vi ønsker at foresatte blir med til samtalen for at vi skal etablere hjem-skole samarbeid så tidlig som mulig.