Gult nivå fra og med mandag 8.februar

De siste ukene har det vært en nedgang i smittetall på Nedre Romerike. Selv om det har forekommet enkelttilfeller med covid19 blant elever på skolen, har det ikke vært spesielt stor smitte i aldersgruppen 15-19 år generelt.

Ut ifra dette vurderes gult som riktig smittevernnivå. Rælingen videregående skole går derfor tilbake til gult nivå fra mandag 8. februar 2021.

Smittesituasjonen er fortsatt ustabil

Elever og ansatte må derfor være forberedt på at det kan komme innstramminger igjen på kort varsel. Muterte virus gjør denne situasjonen enda mer uforutsigbar.

Generelle smittevernanbefalinger

For at overgangen til gult nivå ikke skal føre til forverring i smittesituasjonen, bes alle om å være nøye med de generelle smittevernanbefalingene:

• God håndhygiene
  • Hold deg hjemme ved sykdom. Test deg
  • Hold minimum 1 meter avstand til andre enn familie og de nærmeste vennene
  • Begrens sosialt samvær i friminutter til elever som går i samme klasse
  • Begrens bruk av kollektivtransport mest mulig. Hvis kollektivtransport er nødvendig, husk bruk av munnbind

Skrivet fra kommuneoverlegen (PDF, 102 kB)

Plan for smittevern fra 08.02.21 på Rælingen vgs (PDF, 194 kB)